Førde IL - Sunnfjord Skisenter

Førde IL - Sunnfjord Skisenter

Godt nyttår

Postet av Førde IL - Sunnfjord Skisenter den 31. Des 2017

Alle vi i Sunnfjord Skisenter vil nytte høve til å ynskje alle skiglade eit riktig godt nyttår. Vi var så heldige å få snø  allereie i november og opna tidlegare en vanleg denne sesongen, og vi håpar at det gode været og mykje snø er med oss inn i 2018.

I går, 30.12 hadde vi årsrekord i antal turar i trekket. Sjøl om det er hektisk til tider, så er det ingenting som gjer oss så glade som når mange tar turen og det yrar av liv og skiglade store og små. 

Vi vil spesielt takke alle dokke som tar turen i bakken og sponsorane som er med og støttar oss og gjer det mogleg for oss å oppretthalde det fantastiske tilbodet som vi har i Blomlia. 

Og sist med ikkje minst må også takke alle som er med i dugnadsgjengen som stiller opp til ei kvar tid, utan dokke hadde ikkje dette vært mogleg.
0 Kommentar

BAKKEN OPNAR TYSDAG 26.DESEMBER

Postet av Førde IL - Sunnfjord Skisenter den 25. Des 2017

No er været med oss igjen og mange flinke karar jobbar i kveld med å klargjere bakken til opning i morgon 2.Juledag kl 11.00. Spenn på deg skia og kom😁🎿⛷


0 Kommentar

Blomlia vært stengt Fredag 22. Desember

Postet av Førde IL - Sunnfjord Skisenter den 21. Des 2017

Vi blir desverre nødt til å stenge bakken i morgon Fredag 22 Desember pga dårleg vær, og dårlege meldingar dei nærmaste dagane. Vi håpar å kunne opne igjen i romjula, men det kjem an på forholda. Følg med her og på Facebook-sida vår for informasjon om når vi opnar igjen. Ynskjer alle ei riktig god jul :)


0 Kommentar

Julestemning i Blomlia

Postet av Førde IL - Sunnfjord Skisenter den 17. Des 20170 Kommentar

Blomlia opna 2. desember! Løp og kjøp sesongkort!

Postet av Førde IL - Sunnfjord Skisenter den 28. Nov 2017

Vi er igang med å klargjere bakken, og satsar på opning til helga.😄
Viss du vil ha sesongkort til kampanjepris må dette kjøpast før vi opnar, så løp og kjøp! Korta får du kjøpt hos DinSport på Amfi.👍🏻
Følg med for nærmare info om opningdag!


0 Kommentar

SESONGKORTKAMPANJE FRAM TIL OPNING!

Postet av Førde IL - Sunnfjord Skisenter den 10. Nov 2017


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline