Førde IL - Sunnfjord Skisenter

Førde IL - Sunnfjord Skisenter

Kjerringslepp søndag 14. februar 18 -21

Postet av Førde IL - Sunnfjord Skisenter den 10. Feb 2021

Når morsdag, valentin og fastelavn havnar på same dag: Kva passar vel då betre ein å gi din kjære eit slalomkurs for nybegynnerar i morgongåve? Blir ikkje meir romantisk ein det. Kjerringslepp blir arrangert i samarbeid med erfarne instruktørar frå Førde IL Alpin sin skiskule. 

Påmelding innan fredag 12. februar til blomliakiosk@enivest.net.0 Kommentar

Laurdag 9. januar opnar Blomlia !

Postet av Førde IL - Sunnfjord Skisenter den 7. Jan 2021

Bilde: Full snøproduksjon også i storbakken onsdag 6. januar kl. 19.00

Laurdag 9. januar opnar vi barnebakken i Sunnfjord Skisenter Blomlia. Det blir sal av sesongkort til og med fredag 8.  januar. Kort på førehand blir selt via Vipps 596202 eller til kontonummer 3705.30.39627 (sjå kampanjeprisane i førre innlegg)-

Kiosken blir open med litt begrensa utval pga smittereglane og trygg opning er avklara med kommunen. Varmestova må vi dessverre halde stengt inntil vidare. Blir vanskeleg å halde 1 meters regelen der. Men det blir fyrt opp i bålpannene så ein kan kose seg med grilling.

Det blir informert om kva smittevernsreglar som gjeld både i kiosk og skiheis, og det er viktig at alle som kjem til Blomlia forheld seg til dette.

Det er og viktig å få registrert alle som besøker skisenteret, det vil bli høve til å registrere seg via Vipps med QR kode som blir gjort tilgjengelig. Dei som løyser ut årskort vil bli registrert gjennom heissystemet. Så hugs å registrere deg.

Vi gleder oss til å sjå deg i bakken !


0 Kommentar

Sesongkortkampanje 2020/2021!

Postet av Førde IL - Sunnfjord Skisenter den 5. Nov 2020


0 Kommentar

Laurdag 7. mars: Krinsmeisterskap & grilling

Postet av Førde IL - Sunnfjord Skisenter den 6. Mar 2020

Det er vår og vi finner fram grillen🍔.

Laurdag den 07.03 vil grillmester Rune Øksenberg stå for grilling i Blomlia. Det vil bli salg av hamburgere frå ca kl 12 og utover. I kiosken har vi mer godis om du skulle ynskje det.

Førde IL Alpin arrangerer Bilhuset KM storslalom og slalom i hovudbakken med flinke alpinistar frå Sogn og Fjordane ⛷ Og truleg blir dei ei lita bilutstilling frå arrangementsponsor Bilhuset Førde - vår lokale Mercedes og Peugeot forhandlar.

Familietraséen og barnebakken er open for alle.
Vi har ope frå 11-17. Velkomne i Blomlia!


0 Kommentar

SESONGSTART LAURDAG 12:00 - 16:00. GRATIS TESTKØYRING!

Postet av Førde IL - Sunnfjord Skisenter den 14. Feb 2020

Laurdag 15.02 kl. 12:00 - 16:00 kan vi omsider opne begge bakkane, og vi byr på gratis testkøyring for alle. I grillhyttene tenner vi opp pannebål, og i kiosken kan du få kjøpt pølser, vafler, kaffe, brus m.m for ein rimeleg penge. Dette blir bra, men vi lyt ta eit atterhald om at sola skin like fint som på biletet ☺☻☺

Velkommen til Sunnfjord Skisenter Blomlia! 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline